19MT

Spoštovani športni prijatelj,

da bo v nedeljo vse potekalo tako kot si vsi želimo, je tukaj še nekaj napotkov:

–          NA STARTNI PROSTOR V TERME SNOVIK SE ODPRAVITE DOVOLJ ZGODAJ – računajte na delovne zapore na cesti skozi Tuhinjsko dolino!

–          NA DAN TEKA SE NE BO MOŽNO PRIJAVITI NA TEK  – vse startne številke že imajo svoje lastnike!

–          NA DAN TEKA NE BO VEČ MOŽNO PRIJAVITI EKIP!

–          PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK (Z OSEBNO IZKAZNICO) BO POTEKAL OD 8.00 DO 9.00. STARTNE ŠTEVILKE SO RAZPOREJENE  OD 1 DO 550. STARTNO LISTO SI LAHKO OGLEDATE SPODAJ.  ZAPOMNITE SI SVOJO STARTNO ŠTEVILKO!

–          VSAK TEKMOVALEC BO DOBIL OB PRIJAVI VREČKO, V KATERI BO VSE POTREBNO (STARTNA ŠTEVILKA S SPONKAMI, ŠPORTNA MAJICA, BIDON, VODA, ENERGIJSKI NAPITEK, TER VSTOPNICA ZA TERME SNOVIK ZA VSE , KI SO SE PRIJAVILI IN PLAČALI STARTNINO DOVOLJ ZGODAJ (prvih 400 startnih številk).

–          STARTNO ŠTEVILKO, NA KATERI JE NALEPLJEN ČIP, SI OBVEZNO PRIPNITE SPREDAJ NA PRSI. ČE BO KDO PREVZEL STARTNO ŠTEVILKO, TEKEL PA NE BO, NAJ TO SPOROČI OB PRIJAVI, DA GA NE BOMO POGREŠALI NA CILJU. STARTNA ŠTEVILKA TEKAČA, KI NE BO TEKEL, NAJ OSTANE V DOLINI. ČE JO BO KDO PRINESEL SKOZI CILJ V NAHRBTNIKU, BO ZABELEŽEN V REZULTATIH, KAR POVZROČI DODATNE TEŽAVE PRI OBDELAVI REZULTATOV….    

–          NA STARTNEM PROSTORU BOSTA DVA KOMBIJA, KI BOSTA ODPELJALA NAHRBTNIKE NA CILJNI PROSTOR.  NAHRBTNIKE ODDAJTE ČIM PREJ! ODHOD ZADNJEGA KOMBIJA BO OB 9.25 URI. IZKUŠENI TEKAČI SI NAHRBTNIK Z OPREMO, KI GRE NA CILJ, PRIPRAVIJO ŽE DOMA. ODDAJO GA TAKOJ OB PRIJAVI, OBLAČILA V KATERIH SE OGREVAJO PRED TEKOM, PA PUSTIJO V AVTOMOBILIH.

–          ORGANIZIRAN BO PREVOZ OTROK NA OTROŠKI START. KOMBI BO ODPELJAL IZPRED TERM SNOVIK OB 9.20!

–          NA STARTNEM PROSTORU BO ORGANIZIRANO  VODENO SKUPINSKO OGREVANJE S TELOVADNICO JANJO; PRIČETEK OB 9.35!

–         NA OTROŠKEM STARTU SE PRIČNE SKUPINSKO OGREVANJE Z NATAŠO OB 9.40!

–          POZOR! PROGA JE ZADNJIH 200 METROV PRED CILJEM, V ČASU TEKA ( 10.00 – 11.00 ) REZERVIRANA SAMO ZA TEKAČE, KI PRIHAJAJO V CILJ. POVRATEK BO V TEM ČASU MOGOČ LE PO VZPOREDNI STEZI! UPOŠTEVAJTE NAVODILA REDARJEV OB PROGI!

–          START PREDŠOLSKIH OTROK BO OB 11.30. ZBOR OTROK JE NA CILJU PRI MIKLAVŽU OB 11.15 . S PALČKOM SNOVIČKOM SE BODO SKUPAJ ODPRAVILI NA START.

–          PODELITEV POKALOV IN MEDALJ BO OB 12.10 NA CILJNEM PROSTORU. PO TEM SLEDI ŠE PODELITEV NAGRAD ZA POKAL GORENJSKA, MOJ PLANET.

–         VREMENSKA NAPOVED JE UGODNA! KAŽE NA SUHO VREME, TEMPERATURE BODO LETNEMU ČASU PRIMERNE.

–         PROGA BO V DOBREM STANJU (nekoliko blatna na odseku 1,5 km od starta). LAHKO BOSTE IZBOLJŠEVALI OSEBNE REKORDE!

–          ZARADI VELIKEGA ŠTEVILA UDELEŽENCEV, PRIČAKUJEMO NA CILJNEM PROSTORU PRECEJŠNJO GNEČO. NAPROŠAMO VAS, DA STE POTRPEŽLJIVI IN STRPNI DO DRUGIH.  UPOŠTEVAJTE NAVODILA REDARJEV!

Se vidimo v nedeljo na startni črti v Snoviku –  PA DOBER TEK!

ORGANIZACIJSKI ODBOR

19. MIKLAVŽEVEGA TEKA