17. Miklavžev tek – zadnja navodila pred tekom

Spoštovani športni prijatelj,

da bo v nedeljo vse potekalo tako kot smo si zamislili, je tukaj še nekaj napotkov:

            Na startni prostor v Terme Snovik pridite dovolj zgodaj!

            Na dan teka se ne bo možno prijaviti na tek, ker je vseh 500 mest že zasedenih!

            Zadnji dan za prijave ekip je petek, 1. december! Ekipo sestavljata dve ženski in dva moška, ki tečejo na progi za odrasle. Ekipo prijavite na naš e-naslov: miklavzev.tek@sd-smartno.si .

            Prevzem startnih številk (z osebno izkaznico) bo potekal od 8.00 do 9.00. Startne številke so razporejene od 1 do nekaj čez 500. Startno listo si lahko ogledate na: http://www.sd-smartno.si/Zapomnite si svojo startno številko!

            Vsak tekmovalec bo dobil ob prijavi vrečko, v kateri bo vse potrebno (startna številka s sponkami, športna majica, bidon, voda in vstopnica za Terme Snovik za vse, ki so se prijavili in poravnali startnino do 11. novembra).

            Startno številko, na kateri je nalepljen čip, si obvezno pripnite spredaj na prsi. Če bo kdo prevzel startno številko, tekel pa ne bo, naj to sporoči ob prijavi, da ga ne bomo pogrešali na cilju. startna številka tekača, ki ne bo tekel, naj ostane v dolini. Če jo bo kdo prinesel skozi cilj v nahrbtniku, bo zabeležen v rezultatih, kar povzroči dodatne težave pri obdelavi rezultatov….    

            Na startnem prostoru bosta dva kombija, ki bosta odpeljala nahrbtnike na ciljni prostor.  Nahrbtnike oddajte čim prej! Odhod zadnjega kombija bo ob 9.25 uri. Izkušeni tekači si nahrbtnik z opremo, ki gre na cilj, pripravijo že doma. Oddajo ga takoj ob prijavi, oblačila v katerih se ogrevajo pred tekom, pa pustijo v avtomobilih.

            Organiziran bo prevoz otrok na otroški start. Kombi bo odpeljal izpred term snovik ob 9.20!

            Na startnem prostoru bo organizirano  vodeno skupinsko ogrevanje s Telovadnico Janjo; pričetek ob 9.35!

            Na otroškem startu se prične skupinsko ogrevanje z Natašo ob 9.40!

            Pozor! Proga je zadnjih 200 metrov pred ciljem, v času teka ( 10.00 – 11.00 ) rezervirana samo za tekače, ki prihajajo v cilj. Povratek v tem času ni mogoč! Upoštevajte navodila redarjev ob progi!

            Start predšolskih otrok bo ob 11.30. Zbor otrok je na cilju pri Miklavžu ob 11.15. S palčkom Snovičkom se bodo skupaj odpravili na start.

            Podelitev pokalov in medalj bo ob 12.10 na ciljnem prostoru. Po tem sledi še podelitev nagrad za pokal Gorenjska, moj planet.

            Vremenska napoved je ugodna! Kaže na suho vreme, temperature bodo letnemu času primerne.

            Proga bo dobro očiščena! Asfaltna površina bo v celoti kopna, tudi makadamski del bo večji del brez snega. Proga bo v takšnem stanju, da boste lahko izboljševali osebne rekorde!

            Zaradi velikega števila udeležencev, pričakujemo na ciljnem prostoru precejšnjo gnečo. Naprošamo vas, da ste potrpežljivi in strpni do drugih. Upoštevajte navodila redarjev!

se vidimo v nedeljo na startni črti v Snoviku –  pa dober tek!

organizacijski odbor

17. Miklavževega teka