15. Miklavžev tek – Končni rezultati in dopolnjena galerija

(9.12.2015)

mtek15

Vsem tekmovalcem se zahvaljujemo za udeležbo in čestitamo za rezultate.

REZULTATI 15. MIKLAVŽEV TEK

GALERIJA 15. MIKLAVŽEV TEK

 

 

Hvala tudi za vse pozitivne odzive in se vidimo naslednje leto:

16. Miklavžev tek, nedelja 4. 12. 2016

 

320 odraslih udeležencev teka, skoraj 300m višine, pa kot da ni še nihče prišel do sape, da bi o tekmi na forumu objavil kakšno besedo. In z moje strani si vsekakor zaslužijo pohvalo. Trend udeležencev je podoben kot na LM in me je prav strah, da bo ubogi Miklavž čez nekaj let kapituliral. Očitno ima organizator odlično recepturo, da je obisk vsako leto večji. Le kako to nekaterim nikakor ne uspe, pa naj bo še tako markantna lokacija!? Organizator, še enkrat vse pohvale, drugo leto se pa zopet vidimo.

TONEK Tekaški forum

 

Na Miklavževem teku se je uživalo! …na 5km dolgi progi kar 3x harmonika in celo 1x pleh muzka, v cilju “slavolok” iz gradbenega odra, spiker in ansambel. Tekaški cilj – ostri gorski vršič s cerkvico sv. Miklavža se je to soboto kopal v soncu in na njem se je kot stotnija vrabcev šibilo skoraj 500 tekačev pomešanih s prijaznimi organizatorji.

klas Tekaški forum

 

Odlična organizacija na nivoju tujih tekem, super vreme, dobra družba. Tomo in ekipa odlično organizirate tekmo, kar priča število udeležencev in nasmehi na cilju.

muflon Tekaški forum

 

Z učenci naše šole smo se že 6. leto zapored udeležili Miklavževega teka v Tuhinjski dolini. Organizator Tomo Petek in njegovo ŠD Šmartno v Tuhinju so dokazali, da jim pri organizaciji ni para daleč naokoli. Čestitke in pogumno še naprej!

Jelka Grudnik Facebook

 

Miklavžev tek na Gori. Odlična organizacija, lepo vreme in zelo velika udeležba. Bravo Šd Šmartno V Tuhinju in ekipa TD Gora Sv. Miklavž.

Brane Golubović Facebook

 

Danes je od Term Snovik do Miklavža, potekal že 15. tradicionalni Miklavžev tek! Sodelovanje Športnega društva Šmartno, turističnih društev Gora in Tuhinjska dolina ter Term Snovik in veliko prostovoljcev je v našo dolino pripeljalo rekordno število tekmovalk in tekmovalcev! Čestitke organizatorjem in vsem, ki ste prispevali, da se je na Miklavžu danes ob lepem vremenu zbralo skoraj 1000 ljudi!

Matej Slapar Facebook