15. Miklavžev tek – Še nekaj napotkov

(4.12.2015)

mtek15

 

Spoštovani športni prijatelj,

Da bo v soboto vse potekalo tako kot smo si zamislili, je tukaj še nekaj napotkov:

– Na startni prostor v Terme Snovik pridite dovolj zgodaj!

– Prevzem startnih številk (z osebno izkaznico) bo potekal od 8.00 do 9.00. Startne številke so razporejene po abecedi od 1 do 446. Vsi zamudniki, ki ste se prijavljali in plačevali prijavnino po 30. novembru, ste razvrščeni po številki 446. Startno listo si lahko ogledate na:  http://www.sd-smartno.si/index.php/miklavzev-tek/predprijave-startna-lista . Zapomnite si svojo štartno številko!

– Vsak tekmovalec bo dobil ob prijavi vrečko, v kateri bo vse potrebno (startna številka s sponkami, tekaška majica, katero je izbral ob prijavi, vstopnica za Terme Snovik za prvih 400 prijavljenih….)

– Startno številko, na kateri je nalepljen čip, si obvezno pripnite spredaj na prsi. Če bo kdo prevzel startno številko, tekel pa ne bo, naj to sporoči ob prijavi, da ga ne bomo pogrešali na cilju. Startna številka od tekača, ki ne bo tekel naj ostane v dolini – če jo bo kdo drug prinesel skozi cilj v nahrbtniku, se bo pojavil na rezultatih, kar povzroči dodatne težave pri obdelavi rezultatov.

– Prav tako se bo na dan teka med 8.00 in 9.00 še možno prijaviti in plačati startnino (prostora je še za cca. 50 tekačev). Prijavnina bo 15€ za odrasle in 5€ za otroke. Organizator ne garantira, da bodo na razpolago majice vseh velikosti.

– Na startnem prostoru bosta dva kombija, ki bosta odpeljala nahrbtnike na ciljni prostor.  Nahrbtnike oddajte čim prej. Odhod zadnjega kombija je ob 9.25 uri. Izkušeni tekači si nahrbtnik z opremo, ki gre na cilj pripravijo že doma. Oddajo ga takoj ob prijavi, oblačila v katerih se ogrevajo pred tekom, pa pustijo v avtomobilih.

– Če kdo od otrok ne bo imel prevoza na otroški start, ga bo tja peljal avtobus. Odhod avtobusa ob 9.15 uri.

– Pozor! Zadnjih 200 metrov pred ciljem je v času teka ( 10.00 – 11.00 ) rezervirana samo za tekače, ki prihajajo v cilj. Povratek v tem času ni mogoč! Poskrbeli smo za obvozno stezo, ki bo označena. Upoštevajte redarje ob progi!

– Start predšolskih otrok bo ob 11.30. Zbor otrok je na cilju pri Miklavžu ob 11.15 . S Palčkom Snovičkom se bodo skupaj odpravili na start.

– V izogib dolgotrajnemu žrebanju praktičnih nagrad, bomo žrebali samo nekaj boljših nagrad. Ostale dobitke bomo tekačem podelili že v startne vrečke.

– Podelitev pokalov in medalj bo ob 12.15 na ciljnem prostoru. Po tem sledi še podelitev nagrad za pokal Gorenjska moj planet.

– Zaradi velikega števila udeležencev, pričakujemo na ciljnem prostoru precejšno gnečo. Naprošamo vas, da ste potrpežljivi in strpni do drugih.  Upoštevate navodila redarjev!

Se vidimo v soboto na startni črti v Snoviku –  pa dober tek!

ORGANIZACIJSKI ODBOR 15. MIKLAVŽEVEGA TEKA